Upsss! Selena Gomez mori pjesë në dasmën e ish-it, madje theu edhe rregullin e veshjes!

Selena Gomez mori pjesë në dasmën e ish-të dashurit Samuel Krost e veshur me të zezë nga koka deri te këmbët.

Bëhet fjalë për një fustan mëndafshi me stileto Jimmy Choo dhe çantën Miracle të Aupen-it me kristale.