Tentoi të priste vetë flokët, Ardian Bujupi zbulon “gabimin” që bëri në look-un e tij (FOTO)

Ardian Bujupi ka tentuar të presë vetë pjesën anësore të flokëve, por duket se procesi nuk ka shkuar edhe aq mirë.

Nëpërmjet një story, ai ka zbuluar gabimin që ka bërë në look-un e tij dhe shprehet i penduar.