Të dua, por…! Njihuni me tre shenjat e horoskopit që duan më shumë paratë sesa dashurinë

Dashi


Sipas kësaj shenje tashmë ka ikur koha e të priturit një princ të kaltër sepse kjo nuk ju jep sigurinë që kërkoni.

Për njerëzit e kësaj shenje, paraja ju blen lirinë për të rënë në dashuri më vonë.

Luani

Ndonëse me një zemër të madhe ku dashuria vjen e para, lumturia e një luani padiskutim është e lidhur me mirëqenien, ndaj nëse doni ta bëni për vete, sigurohuni të jeni mirë financiarisht.

Kanë pësuar shumë zhgënjime në dashuri dhe për shkak të kësaj njerëzit e kësaj shenje kanë vendosur prioritete të tjera në jetë.

Shigjetari

Dashuria është një gjë që tashmë i përket të kaluarës suaj. Pas shumë aventurash të “falimentuara”, njerëzit e kësaj shenje kanë hequr fokusin në  shfrytëzimin e çdo mundësis për të mbushur sa më shumë llogarinë bankare.