Shpat Kasapi dhe partnerja e tij, Selvija zbulojnë gjininë e bebit në mënyrën më të bukur!

Shpat Kasapi dhe bashkëshortja e tij, Selvije Jao pritet së shpejti të bëhen prindër për herë të parë.

Disa javë pasi çifti konfirmuan lajmin e ëmbël bukuroshja ka ekspozuar për herë të parë barkun e rrumbullakosur.

Çifti i njohur vendosën të zbulojnë gjininë e bebit në emisionin “Rudina”. Sigurisht që çifti është në dijeni të këtij detaji, por kanë vendosur ta ndajnë këtë moment të bukur me admiruesit e këngëtarit.

Sigurisht që çifti është në dijeni të këtij detaji, por kanë vendosur ta ndajnë këtë moment të bukur me admiruesit e këngëtarit.

Ata kanë zgjedhur të përdorin traditën e njohur të shpimit të tullumbacit, nga i cili dalin tullumbace të vegjël në ngjyrë blu ose rozë që simbolizojnë gjininë e bebit.

Rudina Magjistari: Keni pasur ndonjë preferencë më herët të ishte djalë apo vajzë?

Shpat Kasapi: Jo, vetëm të jetë mirë, çfarëdo që të jetë.

Çifti i drejtohet tullumbacit për ta shpuar dhe më pas prej tij, dalin tullumbace ngjyrë të kaltër.

Rudina Magjistari: Është një djalë!

Shpat Kasapi: Ishalla i ngjan Selvijes se do të jetë shumë belaxhi. Kjo është shumë e urtë si natyrë, shumë e qetë, unë kam qenë shumë i gjallë, ç’kam parë kam thyer.

Rudina Magjistari: Po s’të ka dalë keq, këngëtar i preferuar shumë, alamet nuseje ke marrë, çfarë do më shumë, në rregull i ke punët. Ju uroj shumë të dyve, ishte një moment shumë i bukur dhe do të bëheni me një djalë.

Shpat Kasapi zbulon se pas këngës së dedikuar Selvijes, do të vijë edhe një projekt për djalin e tij.

Rudina Magjistari: Do t’i dedikosh ndonjë këngë djalit?

Shpat Kasapi: Po, e kam në plan. Rudina, sikur më lexon mendimet.

Rudina Magjistari: Për emrin e djalit, keni menduar?

Shpat Kasapi: Jo, akoma.

Selvije Kasapi: Është ende herët.

Shpat Kasapi: Kemi shumë preferenca por të shohim. Mendoj se kur të lindë, do ia gjej emrin për 5 minuta.

Menu