Shkak pagesa e koncertit! Ekipa e Azet sulmohet në Vienë, dëgjohen edhe të shtëna armësh (VIDEO)

Eskorta e rep artisti Azet është sulmuar në kryeqytetin e Austrisë, ku janë shkrepur edhe armë.

Për insajderin një qytetar tregon se ngjarja ka ndodhur në mbrëmjen e organizuar të shtunën.

Shkak i këtij sulmi ai thotë se ka qenë pagesa pasi që eskorta e artistit Azet kanë pritur që të ketë më shumë njerz në mbrëmjen e organizuar dhe si pasojë e mos ardhjes së njerëzve ai thotë se sigurimi i tij është kapur me sigurimin e klubit.

Në video dëgjohen të shtënat me armë zjarri, ndërsa me rastin është duke u marr policia e Wienës.

Menu