Pas pesë vitesh lidhje, djali i David Beckham dhe e dashura bëjnë veprimin e papritur!

Romeo Beckham dhe Mia Regan janë ndarë pas pesë vitesh lidhje.

Të dy kanë komentuar për fundin e lidhjes në Instagram.

Në mbishkrimin e postimit shkroi: “Unë dhe Mooch jemi ndarë pas pesë vitesh lidhje, në kemi ende shumë dashuri dhe e respektojmë njëri-tjetrin dhe kemi një miqësi të fortë që do zgjasë përgjithmonë”.

Edhe Mia publikoi një fotografi duke shtuar se pas pesë vitesh, ata tashmë janë në “zonën e miqve”.