Nuk e nxë karrigia, kryeministri Rama në momente të vështira

Kryeministri Edi Rama ndodhej në panairin e makinave në Tiranë teksa pa nga afër automjetet dhe karriget.

Mes tyre kishte edhe për video-lojëra, por edhe për zyrë.

Rama u tundua dhe nuk hezitoi të ulej në njërën prej tyre, por ishte shumë e vogël për të.

Menu