Një bukuroshe si ajo, njihuni me vajzën që cilësohet si sozia e Sofia Vergara!

Aktorja e njohur, Sofia Vergara ka një sozi të quajtur Ariadna Gutierrez.

Duke llogaritur fizikun, buzëqeshjen dhe elegancën e aktores së njohur shpeshherë ndjekësit dhe mbështetësit kanë kërkuar që ajo të marrë pjesë në kompeticionet që kanë në fokus bukurinë e vajzave.

Pra ajo shihej gjithmonë si një kandidate ideale për konkursin prestigjioz të Miss Universe.

Por mesa duket kjo dëshirë është plotësuar nga Gutierrez, e cila në fakt mori pjesë në konkurs që në vitin 2015, ndonëse nuk fitoi.