Nëse ish-i juaj i përket kësaj shenje, prisni një mesazh prej tij/saj gjatë verës

Gaforrja-Gaforrja ka një problem me kujtimet dhe të kaluarën. Nëse jeni divorcuar relativisht kohët e fundit dhe ajo është e vetmuar dhe nuk ka gjetur ndonjë person tjetër me të cilën të shkojë me pushime, atëherë është e sigurt që ajo është ulur përreth duke menduar se sa të shkëlqyer keni qenë ju të dy gjatë verës dhe jo vetëm. Sa shumë u argëtuat, etj. Pra, mos u habitni nëse ajo është e frymëzuar t’ju dërgojë mesazhe për t’u rikthyer bashkë dhe për të organizuar një largim veror së bashku.

Peshorja-Peshorja dhe vetmia nuk shkojnë bashkë. Kjo është e sigurt. Pra, nëse Peshorja mbetet beqare pas ndarjes suaj dhe miqtë e saj kanë rregulluar të shkojnë me pushime me partnerët e tyre, atëherë dijeni se ka shumë gjasa që ajo t’ju afrohet sërish për t’u ribashkuar. Peshorja nuk do të hezitojë t’ju dërgojë mesazhe pasi nuk është egoiste në një gjë të tillë. Përderisa nuk i duhet ta kalojë verën vetëm… “Le të kthehemi bashkë për pushime dhe të ndahemi sërish më pas.”

Peshqit– Ajo që thamë pak më lart për Gaforren dhe Peshoren, vlen edhe për Peshqit, që ta dini. Peshqit janë gjithashtu romantik, nostalgjik dhe nuk mund të jenë vetëm. Kjo shenjë ka mënyrën e vet të bindjes, ndaj ka shumë mundësi që ai/ajo ta rikthejë sërish ish-in, të bëhen sërish bashkë dhe në fund të shkojnë së bashku për pushime.