Nënat më të rrepta, iu përkasin këtyre shenja të horoskopit

Virgjëresha

A është e mundur që një Virgjëreshë të rrisë ndonjëherë fëmijë të llastuar? Si prind, kjo shenjë është mjaft strikte, vendos rregulla dhe dëshiron të ketë fëmijë që do të ndjekin një orar të caktuar dhe nuk do të devijojnë. Virgjëresha ka kërkesën që ata të kenë sjellje të mirë dhe të jenë të bindur. Ajo nuk dëshiron të kundërshtohet apo të merret në pyetje. Ajo nuk toleron shumë… Fëmija nuk mund ta rrëzojë me të qarën e tij.

Bricjapi
Njëri është shefi në shtëpi dhe ai nuk është askush tjetër veçse Bricjapi. Nuk ka si të pranojë abuzimin dhe sjelljen e keqe nga fëmijët e tij. Ata do të bëjnë çdo gjë që ai thotë, sa herë që ai thotë dhe do të ndjekin një orar. Bricjapi dëshiron që të ruhet rregulli dhe nuk mund të durojë të shohë fëmijë të llastuar duke qarë. Ai nuk është aspak fleksibël dhe nuk do të përkulet ndaj asnjë ankese, të qare apo kërkuese.

Demi
Nëna e shenjës së Demit do të jetë kokëfortë, egoiste dhe nuk do të ndryshojë aspak mendim. Ashtu si në përditshmërinë e saj, edhe si nënë, dëshiron që gjithçka të bëhet sipas standardeve dhe sipas dëshirës së saj. Fëmijët duhet të ndjekin orarin e saj, të respektojnë kufijtë e saj dhe t’u binden urdhrave të saj. Por përtej çdo rreptësie dhe absolutiteti, nëna Demi po jep. Ajo do të bëjë gjithçka për fëmijët dhe familjen e saj dhe do të sigurohet që t’u sigurojë atyre stabilitet, siguri dhe dashuri.

Akrepi
Nëna e shenjës së Akrepit është e rreptë, kërkuese dhe dëshiron të kontrollojë jetën e fëmijëve të saj. Ajo nuk bën kompromis dhe nuk dëgjon shumë herë mendimin e tyre. Qëllimi i saj është të sjellë në jetë luftëtarë të denjë dhe t’u sigurojë atyre një të ardhme më të mirë të mundshme. Për t’i forcuar ato do të përdorë metoda të ndryshme. Për të ka rëndësi rezultati, ndaj edhe nëse sforcohen pak, nuk ka rëndësi. Nëna Akrep i adhuron fëmijët e saj dhe do të jepte jetën për ta. Gjithçka që bën, e bën thjesht dhe vetëm nga dashuria dhe shqetësimi i saj absolut.