Na rrëqethi mishin! Banorja VIP bën rrëfimin emocionues: “Abortova binjakët”

Ditën e sotme një prej banoreve zbuloi diçka që nuk dinim nga jeta e saj personale. Bëhet fjalë për Arjola Demirin, e cila rrëfeu për disa prej banorëve se ka vuajtur nga depresioni si pasojë e ndarjes nga babai i tre fëmijëve të saj. Ajo zbuloi gjithashtu se njëkohësisht me këtë periudhë të vështrë ishte edhe shtatëzënë me binjakë, të cilët si rrjedhojë e situatës vendosi që t’i abortonte.

“Shkova tek mjekja dhe i thashë që s’mund t’i lind këta fëmijë dhe të lutem mi hiq. Gënjeva dhe thashë se babai i tyre ishte dakort por për shkak të një udhëtimi pune nuk ishte prezent”, rrëfeu Demiri.

Arjola shtoi se kjo periudhë nuk zgjati pak, edhe gjatë shtatëzanisë së saj të katërt aktorja pranoi se ka konsumuar pafund alkool dhe cigare derisa ka tentuar të vrasë veten nëpërmjet mbidozës në ilaçe.

Menu