“Më ftoi për orgji”/ Vëllai i Meriton Mjekiqit merr këtë VENDIM ndaj grimierit të njohur!

Dario Doka bëri një deklartë të bujshme disa ditë më parë në lidhje me Meriton Mjekiqin, ku u shpreh se ky i fundit e ka ftuar për orgji.
Së fundmi ka reaguar edhe vëllai i Meritonit, Rinori i cili është shprehur se do të padisë këdo që ka shpifur kundrejt të vëllait. Ndër të tjera ai ka theksuar se ka kontaktuar avokatin dhe po bëjnë gati padinë në Prishtinë.

“Do ketë padi për secilin që bën deklarata të tilla. Kam folur me avokatin në Prishtinë”, tha Rinor Mjekiqi në “Fan Club”.

Dy javë më parë, Doka publikoi një postim ku zbuloi ftesën e pazakontë të Mjekiqit për seks katërshe.