Kourtney Kardashian dhe Travis Barker kanë organizuar dasmën e tretë që po mbahet sonte në Portofino të Italisë

Kourtney Kardashian dhe Travis Barker kanë organizuar dasmën e tretë që po mbahet sonte në Portofino të Italisë.

Ylli i Kardashians ka zgjedhur një fustan të bardhë të shkurtër ndërsa Travis është shfaqur i veshur me një kostum të zi dhe me një këmishë të bardhë.

Menu