“Këtë pilipicën këtu …” Plas SHERRI mes Beniadës dhe Sheilës: “Të njoh mirë, vdes për …”

Spektakli i një mbrëmje më parë nxiti edhe shumë debate mes banorëve dhe së fundmi ka patur një përplasje mjaft të fortë mes Beniada dhe Sheila.

Beniada do planifikonte rutinën e mëngjesit të ardhëm derisa në bisedë e sipër i drejtohet Kledit me këto fjalë: Do zgjohedh nëse, do bësh stërvitje me Granitin. Pastaj do më zgjosh mua dhe këtë pilipicën këtu afër (Sheilën).

Ky epitet i vendosur nga Beniada nuk i pëlqeu aspak Sheilës e cila reagoi menjëherë duke i thënë modeles: Të njoh shumë mirë, je e bukur por nuk ke vetbesim. Kërkon vëmendje.

Situata ka agravuar mes sy vajzave teksa nuk janë kursyer me ironitë ndaj njëra-tjetrës.

Beniada në fund të debatit kërkoi falje por kjo duket se nuk e qetësoi mjaftueshëm Sheilën.

Menu