Këngëtarja e njohur shqiptare paralajmëron publikimin e një kënge që do t’i përlotë të gjithë

Poni ka njoftuar se do të lançojë së shpejti këngën e re.

Në rrjete sociale, ajo ka bërë të ditur se kënga do t’i dedikohet dy shoqeve që e duan njëra tjetrën sinqerisht dhe përgjithmonë.