Këngëtari i njohur shqiptar “shpërthen” KEQ: “Don Xhoni paguan 10 milion lekë për klikime…”

Këngëtari i njohur shqiptar, Erik Lloshi, ka reaguar mjaft i nxehur me kolegët e tij të cilët marrin vëmendje menjëhere dhe i ftuar në emisionin “Ora Verore” se ka shumë këngëtarë që blejnë klikimet, duke përmendur dhe reperin e njohur Don Xhoni.

“Unë kam nxjerrë këngën time të re para katër javësh. Thua nuk e kam vënë re këngën, sepse ka dalë Don Xhoni, që hedhin 10 milionë lekë sponsorizime. Unë përmenda Don Xhonin, por ka dhe shumë tjerë që marrin nga 3 apo 4 milionë klikime në ditë. Është fatkeqësi, kur menaxherët që nuk marrin vesh nga muzika, paguajnë lekë për sponsorizimin e këngëve, që nuk duhen dëgjuar nga publiku.”, deklaroi Erik Lloshi.

Menu