Ka tradhtuar apo e kanë tradhtuar? Irkenc Hyka flet për jetën si baba, ç’bën për partneren dhe zbuloni si i pëlqen seksi!

Na ka treguar se është mjaft mistrec nw intervistat e tij dhe kwtw na e vwrtetoi edhe mw shumw nga intervista e tij e fundit. E kemi fjalën për Irkenc Hykën, i cili ishte i ftuari i radhës në intervistën ekskluzive të “Afterparty Show”.

Artisti i njohur shqiptar u përball me pyetjet pikante të afterparty dhe si gjithmonë ai dha përgjigje epike. Ai nuk do bënte kurrë një konflikt apo “luftë” për një projekt, por për partneren e ti edhe do e bënte. Ndërsa se cili zgjohet për bebin natën ai apo partnerja ai tha se të të dy, varet kush zgjohet i pari.

Si i pëlqen seksi? I egër apo romantik? Irkenci ka vetëm një fjalë: “Dhunshëm”, u shpreh ai!

E kanë tradhtuar apo ka tradhtuar? Përgjigjet e Irkencit në këto dhe shumë pyetje të tjera i shihni në videon më poshtë: