Instagram vs jeta reale! Kush ka guximin e Luanës? E lodhur dhe në gjendje jo të mirë publikon foto siç nuk e kemi parë kurrë!

Luana Vjollca ka nisur një fushatë fantastike duke zbuluar një anë të saj që publiku nuk e njeh.

Përmes projektit “Thuaje” ajo po sjell 5 histori të saj personale, histori jo të bukura, por që kanë lënë gjurmë në jetën e saj.

E para preku bullizmin, e dyta traumën e sidomos dhunën ndaj femrave.

Historitë që po publikohen përmes këngëve po përcillen me rrëfime ekskluzive të yllit shqiptar, e cila ka vendosur që të sensibilizojë masën kundrejt dukurive të këqija në vendin tonë.

“Askush nuk e di çfarë fshihet prapa një buzëqeshje” tha në pjesën e dytë të rrëfimit ndërsa sot ka publikuar dy fotografi, njëra ku shihet e buzëqeshur dhe e kuruar dhe e dyta e lodhur dhe në gjendje aspak të mirë.

Duke dashur të ilustrojë dallimin e jetës në Instagram kundrejt asaj të vërtetë, Luana në këtë rrjet social ka ndarë një foto personale.

Kush tjeter do të kishte guximin për ta publikuar një foto të tillë.

Menu