I thotë në sy se kush është kënga e saj më palidhje, Melinda “kapet” live me gazetarin (VIDEO)

Melinda Ademi është pyetur nga një gazetar se kush mendon se është kënga më palidhje që ka realizuar, teksa artistja i ka thënë kënga “Flasim”.

Në atë moment gazetari ka ndërhyrë duke shprehur edhe ai mendimin e tij, duke i thënë që dy këngët e saj që nuk i pëlqejnë janë “Ay caramba” dhe “Ferrari”.

Për këtë të fundit Melinda nuk është dakordësuar aspak, teksa ka nisur një debat gjatë intervistimit. Kliko këtu