Hëna e Plotë e Qershorit, shenjat që preken më shumë

20 qershori ishte një ditë e ngarkuar për yjet pasi kishim solsticin veror në hemisferën veriore dhe ditën e parë të sezonit të kancerit.

Vetëm një ditë më vonë, hëna e plotë e qershorit gjithashtu kulmon ciklin hënor. E njohur ndonjëherë me emrin e saj tradicional “Hëna e plotë me luleshtrydhe”, kjo hënë zhvillohet në shenjën tokësore të Bricjapit dhe është një moment i fuqishëm që i shtyn të gjithë të përqendrohen në realizimin e qëllimeve të tyre. Por për disa shenja, kjo energji është veçanërisht intensive.

Gaforrja
Dielli hyn në shenjën tuaj më 20 qershor, që përkon me solsticin e verës, dhe paraprihet nga Merkuri komunikues dhe Venusi dashuror, të cilët hynë në yll që në 17 qershor. Pra, kur kjo hënë e plotë arrin kulmin direkt në shenjën e Bricjapit më 21 qershor, mund të jeni të sigurt që do ta ndjeni fuqinë energjinë.

Kjo hënë ndriçon zonën tuaj të partneritetit dhe gjithashtu përballet me Venusin romantik në shenjën tuaj, kështu që ju jeni të ftuar të mendoni për lidhjet tuaja më të ngushta nga një kënd më realist. A përputhen këto lidhje me vlerat tuaja? A e rrisin partnerët tuaj vetëvlerësimin apo e pengojnë rritjen tuaj? Si mund të zhvendosni përgjegjësitë ose dinamikat në marrëdhëniet tuaja në mënyrë që ato të jenë më të menaxhueshme dhe mbështetëse për qëllimet tuaja?

Si një shenjë uji pasive dhe e ndjeshme, përballja me çështjet ndërpersonale mund të jetë e vështirë, por mbani mend se kjo është koha e përkryer për të bërë disa rregullime pozitive.

Bricjapi
Kjo hënë e plotë arrin kulmin në shenjën tuaj dhe fillon një muaj të plotë zbulimesh dhe transformimesh personale, si brenda vetes ashtu edhe në marrëdhëniet tuaja më të afërta. Është një kohë e fuqishme për të rivlerësuar qëllimet dhe angazhimet tuaja dhe për të filluar të kapërceni çdo pengesë që keni përpara. Si një Bricjap, ju jeni të disiplinuar nga natyra, kështu që përdorni emocionet e forta që ndjeni për të ushqyer motivimin tuaj dhe për të qëndruar produktiv.

Nëse ndiheni të pasigurt për drejtimin tuaj, kujtojini vetes se nuk ka nevojë të nxitoni për të vepruar. Kjo është në fakt e para nga dy hënat e plota të njëpasnjëshme në shenjën tuaj (hëna tjetër vjen më 21 korrik), dhe kjo është një dukuri relativisht e rrallë dhe e veçantë. Pra, çdo gjë që mund të bëni tani, bëjeni. Do t’ju krijojë më shumë hapësirë ​​për të manifestuar gjëra edhe më të mëdha në një muaj nga tani dhe në atë pikë, ndoshta do të keni pak më shumë qartësi dhe njohuri për atë që mund të presë. Besoni procesin.