Është penduar për diçka në të shkuarën e saj? Rudina Dembacaj flet “pa doreza”: “Çfarë më duhet …”

Aktorja shumë e dashur e humorit, Rudina Dembacaj ishte e ftuar në “AfterParty Show”, ku iu përgjigj plot sinqeritet pyetjeve ngacmuese. Ajo na zbuloi shumë të reja dhe dër pyetjet ishte nëse punon për pasion apo për lekë. E gjeni dot përgjigjjen e saj?

“Të dyja bashkë”- u shpreh Rudina, duke na treguar se atë profesion e do dhe merr gjithashtu të ardhura prej tij.

E pyetur se çfarë i thotë partnerit çdo mbrëmje, Rudina tha “Të dua”.

Mirëpo teksa u pyet nëse do zgjidhte mes 1 milion dollarëve dhe të kthente kohën pas, Rudina foli hapur dhe tha: Ca më duhet koha pas? Nuk jam penduar për asgjë!

Intervistën e plotë e gjeni në link: