EPIKE! Në muajt e parë të lidhjes, Kaderi “nxjerr zbuluar” Lumbardhin ç’bën kur janë bashkë!

Ish-banorët e Big Brother VIP, Kader dhe Lumbardh, kanë vërtetuar se dashuria e tyre nuk është thjesht një flakë e momentit brenda mureve të shtëpisë së famshme, por një lidhje që po lulëzon edhe jashtë saj. Kaderi, në një postim të fundit në Instagram, ka zbuluar më shumë nga jeta e tyre e përditshme, duke treguar një anë tjetër të Lumbardhit.

Në një moment tepër funny të Lumit siguruar nga afterparty.al, Kader shkruan: “Lumi tu lujt me dmit e mahallës tem”, ndërsa në video shihet Lumbardhi duke luajtur me top së bashku me disa fëmijë të lagjes.