E ofendoi dhe çfarë s’i tha, tani Edi bën VEPRIMIN që nuk pritej ndaj Adës! Kështu reagoi ajo!

Më në fund falja e shumëpritur erdhi!

Edi i ka kërkuar falje Adës këtë puntatë të Për’puthen pas shumë ofendimeve.

“Unë gabimet i shoh shumë vonë dhe dua që t’i kërkoj Adës falje shumë për atë ofendim që i kam bërë. Nuk e di se cili kam qenë ato dit. Dua t’i kërkoj falje për gjithë ofendimet që i kam thënë”, tha Edi.

“Faljen e pranoj, por vetëm për respekt, por nuk dua më as t’i flas asgjë”, tha Ada.

Menu