Çanta që do të bëhet shumë shpejt trend : Prada Cleo

Ngjyrat bardhë e zi të nderthurura bashkë në teksturat dhe tekstilet dhe sigurisht me logon metalike të Prada.


Kjo është një çantë emocionuese dhe plot jetë për ne në këtë sezon. E adhurojmë!


Cleo është një design ikonik i viteve ‘90, dhe kjo çantë është versioni modern i saj.

Menu