Ben Affleck shuan njëherë e mirë zërat për ndarje me Jennider Lopez: Ajo është e mrekullueshme!

Ben Affleck po tregohet i sinqertë për nivelin intensiv të famës të gruas së tij, Jennifer Lopez.

Biseda vjen si pjesë e një episodi të ri të emisionit të Kevin Hart në Peacock Hart to Heart, ku fituesi i Oskarit u ul me komedianin për t’u hapur për jetën dhe dashurinë. Ndërsa ai nuk adresoi asnjë nga spekulimet ose raportet për problemet në martesën e tij me Lopez, ai tregoi se sa ndikim ka ajo te fansat e saj, shkruan Living.

“Ajo është kaq e famshme… dhe njerëzit e duan atë,. Ajo përfaqëson vërtet diçka të rëndësishme për njerëzit,” i tha Affleck Hart. “Eshte e mrekullueshme.”

Por për Affleck, fama që ata kanë është si një thikë me dy tehe kur bëhet fjalë për familjet e tyre dhe rolet e tyre si prindër.

“Çdo ditë që jam gjallë dua të sigurohem që po bëj gjënë e duhur, duke ua bërë jetën më të mirë,” tha aktori për fëmijët e tij, duke pranuar se ata kanë patur probleme në jetën e tyre personale për shkak të famës së tij. “Më thyhet zemra kur them: “Kjo gjë nuk do të ndodhte kurrë nëse nuk do të kisha këtë jetë”, pranoi Affleck. Dhe është e vështirë.