Albina Kelmendi e thotë TROÇ: Jam më e mira në muzikë!

Albina Kelmendi përfaqësoi Shqipërinë në Eurovision dhe na bëri krenarë në skenën gjigante të Eurovision bashkë me familjen e saj me këngën “Duje”.

Mirëpo ju nuk duhet të humbisni edhe intervistën e saj “After Party Shoë”, ku foli për karrierën dhe jetën private. Pyetjes “Thyen ligjin apo zemra?”, ajo iu përgjigj duke thënë se më shumë mund të thyejë ligjin sesa zemra. Ndërsa se për çfarë arsyeje do të hiqte dorë nga muzika, Albina tha se nuk do të hiqte dorë për asgjë.

Më tej u pyet se nëse është më mira në muzikë apo ka edhe më të mira se ajo, por Kelmendi zgjodhi veten.

Intervistën e plotë e gjeni në link: