“A gjete burrë”? Ja si përgjigjet Monika Lubonja

Aktorja Monika Lubonja së fundmi ka realizuar një intervistë virtuale në Instagram ku i është përgjigjur kuriozitetit të ndjekësve rreth pyetjeve të ndryshme.

Mes të tjerash dikush e pyet atë: “A gjete burrë mi se jam bërë merak për ty? Je frymëzim për femrat.”


Kësaj pyetjeje Monika i është përgjigjur me batutë duke shprehur: “Akoma nuk kam gjetur hiqe këtë merak. Por mbaj këtë të dytën se jam frymëzim për gratë dhe vajzat shqiptare.”

Pra, Monika vijon ende të jetë e vetme në jetën e saj.