A është Kiara supersticioze gjatë shtatzënisë?! Ja si përgjigjet ajo

Kiara ka postuar një foto për ndjekësit ku duket që i ka prerë dhe i ka ërrësuar flokët.

Menjëherë pas këtij ndryshimi, Kiara ka marrë shumë mesazhe nga fansa që e “kritikojnë” për këtë veprim, pasi sipas tyre nuk duhet t’i presësh flokët gjatë shtatzënisë.

Megjithatë Kiara e ka një përgjigje edhe për këtë pasi ajo nuk beson në gojëdhënat që gjatë shtatzënisë të mos priten flokët.