Të gjithë nuk duan të ripërjetojnë historinë Tea-Andi, por Mevlani qenka i martuar në Gjermani? Ja ç’thuhet!

Ehhh po, po edhe ne të afterparty.al u habitëm kur mësuam fjalët për Mevlin e njohur se ka një histori të “lënë pezull” në Gjermani.

Burime të afërta për afterparty.al zbulojnë se konkurrenti që ka më shumë muaj në program, Mevlani në të vërtetë është i martuar në Gjermani me një shtetase gjermane për letra, pra jo me dashuri.

Së fundmi Mevlani pas 8 muajsh deklarohet vetëm për një vajzë në program, për Ledjanën. Shumë konkurrentë nuk e besojnë këtë marrëdhënie mes tyre ku i quajnë aktorë, si Antonela apo Eri i cili zbuloi se Ledjana i ka thënë që nuk ka ndjenja për Mevlanin dhe se pas dy javësh ata do dalin nga programi si çift.

Por ç’thuhet nga burimet e afërta për afterparty.al për Ledjanën, “të bukurën porsi zana”? Do ua themi shumë shpejt! Soon soon!